En sak till bara.

Tja!
Kom på en sak förut som jag inte har haft tid att säga...

Känner själv att min blogg drar sig ifrån hästarna! Min kamera är trasig så jag kan aldrig ta kort. Förutom med mobilen. Men blir ju inte jätte bra bilder när man rider och så... Ska väll snart köpa en ny antar jag!

Men skriver nästan aldrig om dom eftersom jag inte kan bjuda på filmer eller bilder.
Har inte tid!

Läxor varje dag som gör att jag måste skynda mej i stallet! Därför hinner jag inte be mamma filma tex. För om jag ska skynda mej hjälper hon mej ofta med mockningen tex när jag rider! Så gör jag maten och vattner efteråt lixom. Tror ni fattar! Känner att jag sviker er lite. Kan inte kalla min blogg för en häst blogg även om det är det jag vill! Klart att alla vill väll endå att sin blogg ska bli som Nellies, Sofia Genne, Linn Olsson eller nån av dom andra stor bloggarna! Det är väll därför man bloggar eller? För att få den stor. Iallafall JAG! Sen vet jag inte vad just DU tycker.

Kämpar mej för att få bra inlägg! Försöker alltid hinna att ha nya bilder! Men att ta bilder på sig själv hinner man mer lixom! I skolan på rasten tex. Då kan man sen använda den till ett inlägg!

MEN HAR MAN EN HÄST BLOGG SÅ SKA MAN HA BILDER OCH FILMER PÅ SINA HÄSTAR OCKSÅ!

Men som sagt jag hinner inte filma. Jag hinner inte ta kort i stallet eller på hästens outfit!

Men jag gör allt!
Och det enda jag vill är att ni ska förstå att jag gör så gott jag kan. Att jag kämpar för att ha er kvar!

Men skolan går före! Så är det bara!

Men jag älskar er! Statistiken ligger just nu inte på topp! Men den är okej! Och det duger eftersom jag vet varför vissa försvinner men kanske sen kommer tillbaka!

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

XoXo Frida ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0